Over ons

Op AlleVintagewinkels.nl vind je de leukste vintagewinkels van Nederland. Kledingwinkels, retro meubelzaken en tweedehandswinkels staan op de website met openingstijden, adres en contactinformatie. Via de zoekfunctie kun je vintagewinkels bij jou in de buurt vinden. Of je nu thuis op de laptop of onderweg via je smartphone op zoek ben, je vindt de vintagewinkels op onze website!

De informatie

Op AlleVintagewinkels.nl proberen we het adres, de contactgegevens en de openingstijden up-to-date te houden. Echter zijn we afhankelijk van de informatie die we van de winkels en bezoekers van de website ontvangen. We kunnen helaas niet 100% garanderen dat alle informatie up-to-date is. Zie jij iets dat niet juist is? Help ons en andere bezoekers door dit te melden.

Winkel aanmelden

Heb jij zelf een winkel die vintage spullen verkoopt of weet je een winkel die nog niet op de website vermeld staat? Meld de winkel eenvoudig aan via de link Winkel Aanmelden. Het is gratis en de winkel wordt zo spoedig mogelijk gevalideerd en actief gezet op deze website.

AboutIntroPersonal
AboutContentBlock3