Welke winkels staan er op de website?

Op AlleVintagewinkels.nl staan alle winkels die zich een vintagewinkel noemen. Dit kunnen winkels zijn die gespecialiseerd zijn in kleding uit de jaren '60 of '70, maar bijvoorbeeld ook winkels die retro-meubels opknappen. Vintagewinkels verkopen meestal spullen uit het oorsponkelijke tijdperk. Er zijn ook winkels die spullen verkopen met een vintage-look. Wil je meer weten over het aanmelden van een vintagewinkel?

Zoeken

De winkels op deze website zijn op twee verschillende manier te vinden.

  1. Via het zoekformulier
  2. Via het overzicht per provincie

Via dit zoekformulier kun je zoeken op naam van een winkel of op plaatsnaam. Als je op plaatsnaam zoekt kan je aangeven binnen welke straal je de winkels wilt zien in je zoekresultaten. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig alle vintagewinkels zien in een straal van 25 kilometer van je woonplaats.

Naast het zoekformulier kan je alle winkels ook opvragen per provincie.

Winkels tonen op de kaart

Op de pagina van de zoekresultaten, de provincies en op de pagina van de winkels zelf zijn de resultaten eenvoudig te zien op een kaart. Druk op de knop "Toon winkel(s) op kaart" en er verschijnt een kaart met de locatie(s) van de winkel(s). De kaart is in- en uit te zoomen. Iedere blauwe marker op de kaart geeft een winkel weer met het adres. Vanuit deze gegevens kun je doorklikken naar de pagina van de winkel.