Hoe stuur ik foto's door?

Met leuke foto's geef je bezoekers van de website een indruk van wat zij in de winkel kunnen verwachten. Foto's plaatsen is gratis.

Upload via de website

Upload eenvoudig foto's via onze upload-tool. Deze is te vinden op elke winkel-pagina. Klik op Gegevens wijzigen. Kies vervolgens foto's van je pc, laptop of telefoon. Laat ook je naam en e-mailadres achter, zodat we bij vragen eventueel contact met je kunnen opnemen.

Waar moeten foto's aan voldoen?

Foto's moeten voldoen aan de volgende voorwaarden:.

Houd er rekening mee dat indien je niet de eigenaar van de winkel bent, je toestemming van de winkel hebt om de foto's op allevintagewinkels.nl te mogen plaatsen.