Hoe plaats ik een beoordeling?

Wat is een beoordeling?

Bij elke winkel op deze website heb je de mogelijkheid om een beoordeling te schrijven. Een beoordeling heeft als doel andere mensen meer informatie te geven over de winkel, zodat dit hen helpt bij het maken van de keuze om de winkel wel of niet te bezoeken. De beoordeling moet eerlijk zijn, objectief en beargumenteerd beschreven.

Hoe werkt het?

Na het invullen van je naam, e-mailadres en het schrijven van de beoordeling, wordt deze naar ons verstuurd. De inhoud van de beoordeling wordt eerst door ons bekeken alvorens hij geplaatst wordt. Let op dat de beoordeling geen van onderstaande onderwerpen bevat.

Wat hoort er niet in een beoordeling?

Voor sommige mensen is het vanzelfsprekend, maar niet voor iedereen. Vandaar hieronder een aantal onderwerpen die niet in een beoordeling thuis horen. Onder andere de volgende onderwerpen horen niet in een beoordeling thuis:

  • Grof taalgebruik en beledigingen.
  • Een vraag aan de vintagewinkel.
  • Geschillen of discussies tussen winkel en bezoeker van de winkel.
  • Persoonlijke uitingen aan personeel, eigenaar of bezoeker van de winkel.

Heb je een vraag aan een vintagewinkel, neem dan contact op met de vintagewinkel zelf. Een geschil of ontevredenheid over de aankoop van artikelen horen niet in een beoordeling thuis. Ons advies is om dit netjes en op een volwassen manier op te lossen met de winkel zelf.

Een beoordeling is 15 maanden zichtbaar op de website. Beoordelingen kunnen ten alle tijden en zonder opgaaf van reden worden verwijderd.